Samsung Music Frame este o boxă bine deghizată în ramă foto de mari dimensiuni

Pe lângă televizoarele Samsung 2024, am văzut și noul difuzor Music Frame. Ca și televizorul The Frame, este un dispozitiv care poate fi ușor disimulat pe perete, acesta într-o ramă foto, având în același timp și funcția de difuzor inteligent.

Îmi place ca idee. Are dimensiuni aproximativ de 35 x 35 cm, iar fotografia din centru are cam 20 x 20 cm. L-am văzut cum se demontează, pur și simplu tragi de fața sa și aceasta iese, iar fotografia se scoate imediat și poate fi înlocuită cu alta. Iar cum orice centru foto poate tipări la astfel de dimensiuni fotografii (cel puțin la mine în cartier pot scoate și 30 x 40 cm), fotografia centrală este foarte ușor de înlocuit rapid cu o alta.







Practic, este un difuzor de pus pe perete sau pe o comodă, la loc proeminent, tocmai pentru că este și o ramă foto. Are un cablu de alimentare, dar este subțire și alb-gri și deci cam maxim de “disimulabil” posibil pe perete, asta dacă nu poți să-l ascunzi oricum prin spatele rigipsului.

Îmi place ca idee, are și formă, și funcție și, spre deosebire de cel Symfonisk de la IKEA, aici poți schimba foarte ușor și cu un cost de doar câțiva lei fotografia din el.

Ca specificații, este un sistem 2.0 cu 6 difuzoare integrate. Are conectivitate wireless, include Bluetooth 5.2 și Wi-Fi, inclusiv cu Chromecast, AirPlay, Spotify Connect și Tidal Connect. Suportă Hi-Res Audio și Dolby Atmos, plus că poate fi conectat cu un televizor Samsung pentru a contribui la sunetul oferit de acesta.

Costă mult momentan, 1800 de lei la eMAG și pe site-ul Samsung. Pe de altă parte, este un dispozitiv inedit, chiar unic pe piață aș putea spune. Se adresează celor care nu vor doar o boxă, ci și un spațiu de afișare sau măcar o integrare mai plăcută vizual într-o casă cu design plăcut.

Cel de la IKEA despre care spun este Symfonisk-ul de mai jos, făcut de Sonos. Costă 1.000 de lei, are AirPlay și Spotify Connect pe Wi-Fi, se poate împerechea cu încă un astfel de difuzor pentru un sistem true stereo și probabil și cu alte difuzoare Sonos.

Are 41 x 57 cm și este mult mai mare. Problema este că nu ți-l poți face tu după dorință. Partea frontală poate fi schimbată cu alta și IKEA vinde câteva modele, toate cu design abstract. Dacă vrei acolo fotografia ta cu familia ta, există servicii care-ți pot printa una pe un front compatibil, dar nu în România și costă și vreo 70 de euro bucata, plus transport. Așadar, o soluție similară, dar de fapt destul de diferită.

Articolul Samsung Music Frame este o boxă bine deghizată în ramă foto de mari dimensiuni a apărut pe nwradu blog.

Original article: Samsung Music Frame este o boxă bine deghizată în ramă foto de mari dimensiuni.

isabela ariane